Om Oss

Välkommen till ActiPotens24.com, din pålitliga källa för potensmedel online. ActiPotens24 grundades 2017 i Norge, och idag är vi också verksamma i Sverige. Vår svenska bas är belägen i gränsen till Sverige och Norge, där vårt dedikerade team står redo att hjälpa våra svenska kunder.

100%
Laglig verksamhet
1,400+
Sålda Produkter
Ett rosa kamagra-piller
Flera piller med Viagra
Populära Produkter

Våra läkemedel kommer från pålitliga norska apotek och är producerade av internationellt erkända läkemedelsföretag som Pfizer och Lilly. Detta garanterar att du får samma högkvalitativa produkter som om du köpte dem via en läkare i Sverige.

I samarbete med PostNord ser vi till att dina beställningar levereras snabbt, säkert och diskret. Alla ordrar som placeras före kl 12.00 på vardagar skickas samma dag från vårt lager i Sverige. Vår kvalitetsgaranti innebär att alla produkter levereras i originalförpackning. Om du är osäker på vilket läkemedel som passar dig bäst, är vårt team redo att hjälpa dig att göra rätt val.

Topp #3 i Sverige

En av Sverigest bästa potensmedelsbutiker!

Vi är stolta över att vara ett av Sveriges ledande onlineapotek som fokuserar på behandling av erektil dysfunktion (ED). På ActiPotens24 erbjuder vi ett omfattande sortiment av potensmedel designade för att återbygga självförtroendet och förbättra din livskvalitet. Vårt utbud består av receptfria läkemedel som levereras i sina originalförpackningar direkt från norska apotek. Norges mer generösa lagstiftning kring potensmedel gör det möjligt för oss att erbjuda dessa produkter lagligt till våra kunder i Sverige.

Vår särställning kommer från vårt unika samarbete med norska apotek och det bilaterala avtalet mellan Sverige och Norge gällande läkemedel. Detta underlättar för personer som ofta rör sig mellan länderna både för arbete och privat, vilket gör att vi kan leverera legitima läkemedel på ett säkert sätt.

En av våra största fördelar jämfört med andra aktörer är våra snabba leveranser. Genom att skicka alla paket från vårt lager i Sverige kan vi erbjuda leveranstider på endast 1–4 arbetsdagar direkt till din brevlåda. För att säkerställa diskretion är alla paket noggrant och anonymt förpackade. Det är något som kunder i åratal har uppskattat!