Leveranspolicy

Vi på ActiPotens24 förstår vikten av diskretion och snabb leverans när det gäller potensmedel. Vi strävar efter att ge dig en smidig och trygg upplevelse från beställning till leverans.

Leveranstider

  • Standardleverans: 2-5 arbetsdagar inom Sverige.

Observera att leveranstider kan variera beroende på din plats och eventuella oförutsedda förseningar hos transportören.

Leveransmetoder

Vi erbjuder diskret leverans direkt till din brevlåda eller dörr via Postnord. Dina paket kommer att vara förpackade i neutrala förpackningar utan någon hänvisning till innehållet eller vår webbutik.

Fraktkostnader

  • Standardleverans: 70:-

Vi erbjuder fri frakt och rekommenderad leverans på beställningar över 3500:-

Spårning av försändelser

Vi erbjuder ingen spårning av försändelser på ordrar under 3500:-.

Ej uthämtade paket

Om du inte hämtar ut ditt paket vid rekommenderad post inom den angivna tiden hos transportören, kommer det att returneras till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig för eventuella returfraktavgifter och administrativa kostnader.

Problem med leveransen

Om du upplever några problem med din leverans, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet och säkerställa att du får din beställning.

Viktig information

  • Vi kan inte garantera leveranstider under högsäsong eller vid oförutsedda händelser som påverkar transportören.
  • Vi ansvarar inte för förseningar orsakade av felaktig adressinformation eller om du inte är tillgänglig för att ta emot leveransen.
  • Kontrollera alltid ditt paket vid mottagandet för att säkerställa att det inte är skadat. Om du upptäcker några skador, vänligen kontakta oss omedelbart.

Vi hoppas att denna leveranspolicy ger dig den information du behöver. Om du har några ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.